Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ПРИПРЕМА РЕДОВНЕ СЈЕДНИЦЕ СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ

У сали за састанке од 9.30 часова, данас је одржана сједница скупштинског колегијума општине Брод. Тема колегијума је била припрема редовне 13. сједнице Скупштине општине (СО). Састанку су прируствовали чланови колегијума са укупно 24 гласа.

Чланови колегијума СО су за 13. редовну сједницу прихватили приједлог од 21 тачке дневног реда. На дневном реду су између осталих и приједлог десетогодишње Стратегије безбједности саобраћаја наше општине, приједлог Програма одржавања локалних и некатегорисаних путева и улица у насељу за 2022. годину као и нацрт Интегралног програма капиталних инвестиција.

Такође, усвојен је приједлог да се сједница одржи у понедељак 28. фебруара са почетком у 9 часова. Због превентивних мјера везаних за спречавање ширења болести изазваних COVID-19 планирано је да се сједница одржи у амфитеатру средње школе „Никола Тесла“ у Броду. Радио Брод обезбјеђује директан аудио пренос сједница Скупштине општине Брод који можете пратити на 88.1 MHz или путем њиховог интернет портала Radiobrod.live.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık