Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ПОЧЕЛА СЕЗОНА КУПАЊА НА ГРАДСКИМ БАЗЕНИМА 

Градски базени у Броду су спремно дочекали прве купаче. Сезона купања на градским базенима званично је почела јуче, 15. јуна. Иако су цијене улазница остале на прошлогодишњем нивоу, новост је да је радним радном улаз бесплатан за дјецу и омладину до 18 година. 

Бобан Ђурђевић, директор бродског ЈКП “Комвод“каже да су испуњени сви технички услови за рад и да је све спремно за сезону купања: „Сва три базена су спремна за купаче. Вода у базенима је чиста, хемијски и бактериолошки потпуно исправна и свака два сата се контролише. Базени раде свакодневно од 8  до 20  часова. Једна од новина је да су, радним данима, улазнице за младе до 18 година бесплатне, док ће у дане викенда важити редовни цјеновник“ нагласио је Ђурђевић. 

Истакао је да је, у новом руху и са бројним изненађењима у овој сезони, руководство Комвода у сарадњи са Општином Брод спремило бројна изненађења за све посјетиоце градских базена, а посебно за оне најмлађе. „И ове године на базенима ће, између осталих садржаја, бити организована и школа пливања“ рекао је Ђурђевић. 

Цијена дневне карте износи четири марке, најмлађи суграђани улазницу ће плаћати двије марке. Они који се одлуче градске базене посјетити у поподневним часовима, цијену улазнице од 16 часова ће плаћати 3 марке. Омогућена је и куповина мјесечне и сезонске улазнице по цијени од 50 односно 100 конвертибилних марака.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık