+387 53 610 116

Вијести

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 11 Februara, 2022 у 10:52

Начелник општине Брод Зоран Видић и предсједник Фондације „За породицу“ Драган Дакић, 9. новембра потписали су Уговор о заједничкој реализацији пројекта под називом “Пријатељи породице“. Циљ пројекта је подршка породицама са троје и више дјеце са подручја општине Брод.

Породице са троје или више дјеце, власници „поносних картица“, могу остваривати попусте приликом куповине код привредних субјеката, установа и удружења који учествују и подржавају овај хумани пројекат.

„Право на „Поносну картицу“, која ће гласити на име мајке, имају све породице са троје или више дјеце, од којих је најмање једно малољетно, са боравиштем на подручју општине Брод“ истакао је Драган Дакић.

Начелник општине Брод Зоран Видић нагласио је да је подршка овом пројекту наставак активности локалне управе на побољшању животног стандарда вишечланих породица. Начелник Видић је додао да вјерује да ће и привредници подржати ову иницијативу, и да ће се доста родитеља са троје и више дјеце пријавити за коришћење “поносне картице“.

Општина Брод ће у наредним данима расписати јавни позив ради пријаве на овај пројекат, а све заинтересоване породице са троје и више дјеце потребне информације могу добити у општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19