+387 53 610 116

Вијести

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 11 Februara, 2022 у 10:52

Начелник општине Брод Зоран Видић и предсједник Фондације „За породицу“ Драган Дакић, 9. новембра потписали су Уговор о заједничкој реализацији пројекта под називом “Пријатељи породице“. Циљ пројекта је подршка породицама са троје и више дјеце са подручја општине Брод.

Породице са троје или више дјеце, власници „поносних картица“, могу остваривати попусте приликом куповине код привредних субјеката, установа и удружења који учествују и подржавају овај хумани пројекат.

„Право на „Поносну картицу“, која ће гласити на име мајке, имају све породице са троје или више дјеце, од којих је најмање једно малољетно, са боравиштем на подручју општине Брод“ истакао је Драган Дакић.

Начелник општине Брод Зоран Видић нагласио је да је подршка овом пројекту наставак активности локалне управе на побољшању животног стандарда вишечланих породица. Начелник Видић је додао да вјерује да ће и привредници подржати ову иницијативу, и да ће се доста родитеља са троје и више дјеце пријавити за коришћење “поносне картице“.

Општина Брод ће у наредним данима расписати јавни позив ради пријаве на овај пројекат, а све заинтересоване породице са троје и више дјеце потребне информације могу добити у општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

news
РАДНИ САСТАНАК ПРЕДСТАВНИКА МАГ-а И ОПШТИНЕ БРОД

Представници Општине Брод и представници Међународне организације за деминирање терена (МАГ) данас, 22. априла су одржали састанак са циљем прикупљања информација о ефектима деминирања терена на подручју општине. „Ово ће…

22.04.2024 13:02

news
ЂАЦИ У АКЦИЈИ ЗА ЧИСТИЈИ И ЉЕПШИ БРОД

Поводом 22. априла, Свјетског дана планете Земље Општина Брод је у сарадњи са Туристичком организацијом општине Брод, Јавним комуналним предузећем „КОМВОД“ а.д. Брод и све три школе са бродске општине…

22.04.2024 11:26

news
БРОД ПО ПРВИ ПУТ ДОМАЋИН МЕЂУНАРОДНОГ СЕМИНАРА АИКИДО САМООДБРАНЕ

Представљањем учесника, извођењем химне Републике Српске, додјелом признања, те загријавањем данас у 11 часова у Спортско-културном центру у Броду почео је Међународни семинар аикидо самоодбране. Организатор и домаћин VIII Међународног…

20.04.2024 14:05