Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА

Начелник општине Брод Зоран Видић и предсједник Фондације „За породицу“ Драган Дакић, 9. новембра потписали су Уговор о заједничкој реализацији пројекта под називом “Пријатељи породице“. Циљ пројекта је подршка породицама са троје и више дјеце са подручја општине Брод.

Породице са троје или више дјеце, власници „поносних картица“, могу остваривати попусте приликом куповине код привредних субјеката, установа и удружења који учествују и подржавају овај хумани пројекат.

„Право на „Поносну картицу“, која ће гласити на име мајке, имају све породице са троје или више дјеце, од којих је најмање једно малољетно, са боравиштем на подручју општине Брод“ истакао је Драган Дакић.

Начелник општине Брод Зоран Видић нагласио је да је подршка овом пројекту наставак активности локалне управе на побољшању животног стандарда вишечланих породица. Начелник Видић је додао да вјерује да ће и привредници подржати ову иницијативу, и да ће се доста родитеља са троје и више дјеце пријавити за коришћење “поносне картице“.

Општина Брод ће у наредним данима расписати јавни позив ради пријаве на овај пројекат, а све заинтересоване породице са троје и више дјеце потребне информације могу добити у општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık