+387 53 610 116

Вијести

ПОТПИСАН УГОВОР ЗА ПРОЈЕКАТ ПОДРШКЕ ВИШЕЧЛАНИМ ПОРОДИЦАМА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 11 Februara, 2022 у 10:52

Начелник општине Брод Зоран Видић и предсједник Фондације „За породицу“ Драган Дакић, 9. новембра потписали су Уговор о заједничкој реализацији пројекта под називом “Пријатељи породице“. Циљ пројекта је подршка породицама са троје и више дјеце са подручја општине Брод.

Породице са троје или више дјеце, власници „поносних картица“, могу остваривати попусте приликом куповине код привредних субјеката, установа и удружења који учествују и подржавају овај хумани пројекат.

„Право на „Поносну картицу“, која ће гласити на име мајке, имају све породице са троје или више дјеце, од којих је најмање једно малољетно, са боравиштем на подручју општине Брод“ истакао је Драган Дакић.

Начелник општине Брод Зоран Видић нагласио је да је подршка овом пројекту наставак активности локалне управе на побољшању животног стандарда вишечланих породица. Начелник Видић је додао да вјерује да ће и привредници подржати ову иницијативу, и да ће се доста родитеља са троје и више дјеце пријавити за коришћење “поносне картице“.

Општина Брод ће у наредним данима расписати јавни позив ради пријаве на овај пројекат, а све заинтересоване породице са троје и више дјеце потребне информације могу добити у општинском Одјељењу за привреду и друштвене дјелатности.

news
ОДРЖАНА РЕДОВНА СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ОПШТИНЕ БРОД

У уторак 30.5.2023. г. одржана је 27. редовна сједница Скупштине општине (СО) Брод. Сједница је одржана у сали СО у згради Поште са почетком у 9 часова.

31.05.2023 10:24

news
ХУМАНИТАРНО ВЕЧЕ СА ЈЕЛЕНОМ ШКРБИЋ

Пјесничко дружење је намјењено прикупљању средстава за помоћ у лијечењу Милане Гајић обољеле од Лафора болести.

30.05.2023 06:44

news
ДЕЛЕГАЦИЈА БРОДА НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ БОРОВО

Делегација општине Брод, на позив начелника општине Борово Зорана Баћановића, посјетила је Борово у Хрватској.

25.05.2023 08:50