Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

POSJETITE SAJAM U BRODU

Podsjećamo sugrađane i goste da će se u petak 3. i subotu 4. septembra održati „8. Sajam privrede, poljoprivrede i turizma Brod 2021“. Svečani program otvaranja Sajma je u petak 3. 9. 2021. godine u 11 časova u parku ispred Sportskog centra.

Izlagači će se na štandovima predstaviti domaćim proizvodima iz oblasti tekstilne i kožne galanterije, kozmetike, pčelarstva, konditorskih proizvoda, mesnih prerađevina, kao i uslužne djelatnosti i brojni drugi privredni subjekti.

Tradicionalni Gastro susreti su u suboti 4. 9. sa početkom u 13 časova. Udruženja žena će na štandovima u parku Sportskog centra predstaviti tradicionalnu kuhinju, kulturu i kvalitet domaće hrane. U takmičarskom dijelu će se pripremati i izabrati najbolji čobanac.

Nagrađivanje učesnika Sajma i Gastro susreta je planirano u subotu od 17 časova. Molimo sve posjetioce Sajma da se pridržavaju propisanih mjera prevencije bolesti izazvane virusom COVID-19. Za sve informacije o Sajmu možete se obratiti na telefone: 053/610-592 i 053/610-918.

 Dobrodošli!

Fotografije su sa Sajma prethodnih godina:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA