+387 53 610 116

Вијести

ПОЛЕТ НА ДОМАЋЕМ ТЕРЕНУ ОДИГРАО НЕРИЈЕШЕНО И УПИСАО ЈЕДАН БОД

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 16 Marta, 2024 у 19:12

Омладински фудбалски клуб (ОФК) Полет 1926 данас је на стадиону у Броду одиграо 0:0 са Фудбалски клубом (ФК) Брдо из приједорског насеља Хамбарине. Ријеч је о сусрету 18. кола Друге лиге Републике Српске, група Запад након кога је Брођанима припао један бод.

„Утакмица је била веома тешка, али освојили смо један бод. Мислим да смо били врло добри и да смо се добро изборили са противницима“, казао је Џон Кампаз, двадесетдвогодишњи Колумбијац који је недавно задужио дрес бродског Полета.

Са својим саиграчем сагласан је и капитен и шеф стручног штаба Бојан Петрић.

„Била је ово једна чврста, тешка утакмица. Једноставно противник је имао чврстину. Знају да играју и дошли су овдје да се надигравају. Била је ово игра на средини терена, без неких већих прилика ни са једне, ни са друге стране“, казао је Петрић.

Брођани су 15-ак минута прије краја меча након слободног ударца постигли погодак, али је судија свирао офсајд.

„Не могу да судим да ли је одлука била исправна, погледаћемо видео па ћемо видјети. У сваком случају честитам момцима на залагању. Нисмо изгубили утакмицу, идемо даље припремаћемо се за сљедећу“, истакао је капитен Полета.

Полет је у овај меч ушао без Илије Јовичића који је на претходом сусрету зарадио црвени картон. Камило је због проблема са мишићем десне ноге пропустио све тренинге током протекле седмице, али је ипак одиграо читаву утакмицу.

„Све похвале нашим игачима на одличној борби. Честитам и гостима на фер и коректној утакмици“, нагласио је Петрић и додао да ће током наредне седмице припремати за сљедећи меч у Теслићу са играчима који су тренутно на располагању.

Ни противнички тим данас није могао да рачуна на неке од кључних играча, тако да су задовољни постигнутим резултатом.

„Данашња утакмица је протекла у најбољем реду. Ми смо дошли мало ослабљени, без капитена, без замјеника капитена и без шпица. Дали смо све од себе, била је ово коректна утакмица, мислим да је најреалнији овај бод“, рекао је Немања Миљевић који је данас носио капитенску траку ФК Брдо.

Он је похвалио и бродске навијаче који су са трибина бодрили Полет.

„Драго ми је што је оволико људи дошло гледати утакмицу. Свака част на томе“, казао је Миљевић.

ОФК Полет 1926 након овог меча има 25 бодова и заузима 9. мјесто на табели Друге лиге РС, група Запад.

news
ВРЕЉАНИ ОДАЛИ ПОЧАСТ СВОЈИМ ХЕРОЈИМА

Мјештани Врела нису заборавили своје јунаке и њихову жртву у протеклом рату, па је данас, на славу села, Светог архангела Гаврила служен помен-парастос и положени вијенци на спомен-обиљежју у дворишту…

26.07.2024 11:39

news
НИСУ ЗАБОРАВЉЕНИ: СЛУЖЕН ПОМЕН-ПАРАСТОС СТРАДАЛИМА У ОСЛОБОЂЕЊУ ЗБОРИШТА

„Традиција, част и служење српском роду преноси се са кољена на кољено. Да не би изгубили себе морамо чувати сјећање на борбу наших родитеља, дједова, предака…“, поручено је између осталог…

23.07.2024 12:47

news
МОЛИТВОМ И ПОЛАГАЊЕМ ВИЈЕНАЦА ПОРЕД СПОМЕНИКА ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ЛИЈЕШЋА

Служењем парастоса, паљењем свијећа и полагањем цвијећа поред спомен-обиљежја Лијешћани су данас одали почаст погинулим борацима Војске Републике Српске (ВРС) и обиљежили Дан ослобођења овог села у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.…

19.07.2024 13:23