+387 53 610 116

Вијести

ОПШТИНА ОБЕЗБИЈЕДИЛА НОВОГОДИШЊЕ ПАКЕТИЋЕ ЗА СВУ ДЈЕЦУ БРОДА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 29 Decembra, 2023 у 08:08

Поводом новогодишњих празника општина Брод обезбиједила је пакетиће за сву дјецу Брода узраста до 12 година.  Овим лијепим гестом локална заједница већ неколико година настоји донијети дашак празничне чаролије у дом сваког дјетета и обрадовати малишане поводом предстојећих празника.

Вања Николић Шеф кабинета начелника општине рекао је да ће подијела пакетића бити  вршена по мјесним заједницама и на Зимзоброду, на дочеку Дјечије Нове године 30. децембра.

– Када је ријеч о сеоском подручју, подијела пакетића ће се вршити у свакој мјесној заједници у просторијама и по распореду који одреде Савјети мјесних заједница. Предсједници Савјета сеоских мјесних заједница требају доћи у Административну службу општине са списковима дјеце до 12 година и преузети пакетиће. За малишане с подручја мјесних заједница Карађорђево, Бродско поље 1 и Бродско поље 2, Тулек, Рит и Центар подијела ће се обавити 30. децембра у оквиру „ЗимзоБрода“ -, навео је Николић.

Истакао је да од Савјета мјесних заједница очекују да сачине спискове дјеце и обавијесте родитеље и малишане о терминима и мјесту подјеле пакетића.

– Дјеци, њиховим породицама и свим грађанима Брода желим све најљепше током предстојећих празника са жељом да оваквих и сличних изненађења у наредној години буде још више -, поручио је Николић.

news
БОРАЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ БРОД ПОЗИВА НА ОБИЉЕЖАВАЊЕ 3. МАРТА

Поштовани, У знак сјећања и отимања од заборава истине о страдању српског народа, 3. март Борачка организација обиљежава као датум од значаја за општину Брод и Борачку организацију. Позивамо Вас…

02.03.2024 12:32

news
РЕТРОСПЕКТИВА УСПЈЕШНЕ САРАДЊЕ ОПШТИНЕ БРОД, ОМЛАДИНСКЕ БАНКЕ И ФОНДАЦИЈЕ "МОЗАИК"

Недавно је у Сарајеву одржана Годишња конференција Фондације „Мозаик“ на тему „Будућност БиХ: Изазови и развојне стратегије у глобално промјењивом контексту“. Општину Брод су заступали Вања Николић, шеф кабинета начелника…

01.03.2024 13:24

news
УНАПРИЈЕЂЕЊЕ ШКОЛСТВА ЗА РАЗВОЈ ОПШТИНЕ

У петак 1. марта у сали за састанке општине одржан је други састанак радне групе за област школства. Радна група је именована за учешће у изради приједлога "Стратегије развоја општине…

01.03.2024 13:15