+387 53 610 116

Вијести

Од 22. јуна на Градским базенима и школа пливања

Аутор: Radio Brod | Ажурирано: 18 Juna, 2021 у 11:26

img

На Градским базенима у Броду од 22. јуна почеће са радом школа пливања за дјецу узраста од 5 до 15 година у трајању од 20 часова. Сви заинтересовани могу се пријавити на благајни Градских базена у времену од 9 до 18 часова. школа пливања је бесплатна.

Инструктор пливања, професор физичког васпитања Бојан Ристић, као основни циљ школе, наводи савладавање основних пливачких техника што ће полазницима омогућити безбједнији боравак на базенима и бити добра подлога за даље усавршавање пливачких вјештина.

Бобан Ђурђевић директор ЈКП ''Комвод'', предузећа које газдује базенима, вјерује у добру посјећеност, и истиче да суграђанима желе пружити што садржајнији боравак на Градским базенима. Напоменуо је да ће за дјецу која не буду обухваћена првим циклусом школе пливања бити организован и други циклус.

-Наши основни циљеви су да базени раде, квалитетна вода, да сигурност посјетилаца буде на највишем нивоу, те да суграђанима и гостима пружимо што квалитетнију услугу-, изјавио је Ђурђевић, напоменувши да бродски ''Аква парк'' располаже са три базена, и то великим запремине 2.090 м3, базеном за непливаче из два нивоа запремине 500 м3,  и базеном за дјецу  запремине 50 м3  воде.

Ђурђевић се нада да ће вријеме бити наклоњено купачима, а обзиром да су школарци на распусту и да предстоји сезона годишњих одмора, очекује добру посјету.

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19