Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Од 22. јуна на Градским базенима и школа пливања

На Градским базенима у Броду од 22. јуна почеће са радом школа пливања за дјецу узраста од 5 до 15 година у трајању од 20 часова. Сви заинтересовани могу се пријавити на благајни Градских базена у времену од 9 до 18 часова. школа пливања је бесплатна.

Инструктор пливања, професор физичког васпитања Бојан Ристић, као основни циљ школе, наводи савладавање основних пливачких техника што ће полазницима омогућити безбједнији боравак на базенима и бити добра подлога за даље усавршавање пливачких вјештина.

Бобан Ђурђевић директор ЈКП “Комвод“, предузећа које газдује базенима, вјерује у добру посјећеност, и истиче да суграђанима желе пружити што садржајнији боравак на Градским базенима. Напоменуо је да ће за дјецу која не буду обухваћена првим циклусом школе пливања бити организован и други циклус.

-Наши основни циљеви су да базени раде, квалитетна вода, да сигурност посјетилаца буде на највишем нивоу, те да суграђанима и гостима пружимо што квалитетнију услугу-, изјавио је Ђурђевић, напоменувши да бродски “Аква парк“ располаже са три базена, и то великим запремине 2.090 м3, базеном за непливаче из два нивоа запремине 500 м3,  и базеном за дјецу  запремине 50 м3  воде.

Ђурђевић се нада да ће вријеме бити наклоњено купачима, а обзиром да су школарци на распусту и да предстоји сезона годишњих одмора, очекује добру посјету.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık