+387 53 610 116

Вијести

Од 22. јуна на Градским базенима и школа пливања

Аутор: admin | Ажурирано: 18 Juna, 2021 у 11:26

На Градским базенима у Броду од 22. јуна почеће са радом школа пливања за дјецу узраста од 5 до 15 година у трајању од 20 часова. Сви заинтересовани могу се пријавити на благајни Градских базена у времену од 9 до 18 часова. школа пливања је бесплатна.

Инструктор пливања, професор физичког васпитања Бојан Ристић, као основни циљ школе, наводи савладавање основних пливачких техника што ће полазницима омогућити безбједнији боравак на базенима и бити добра подлога за даље усавршавање пливачких вјештина.

Бобан Ђурђевић директор ЈКП ''Комвод'', предузећа које газдује базенима, вјерује у добру посјећеност, и истиче да суграђанима желе пружити што садржајнији боравак на Градским базенима. Напоменуо је да ће за дјецу која не буду обухваћена првим циклусом школе пливања бити организован и други циклус.

-Наши основни циљеви су да базени раде, квалитетна вода, да сигурност посјетилаца буде на највишем нивоу, те да суграђанима и гостима пружимо што квалитетнију услугу-, изјавио је Ђурђевић, напоменувши да бродски ''Аква парк'' располаже са три базена, и то великим запремине 2.090 м3, базеном за непливаче из два нивоа запремине 500 м3,  и базеном за дјецу  запремине 50 м3  воде.

Ђурђевић се нада да ће вријеме бити наклоњено купачима, а обзиром да су школарци на распусту и да предстоји сезона годишњих одмора, очекује добру посјету.

news
ВРЕЉАНИ ОДАЛИ ПОЧАСТ СВОЈИМ ХЕРОЈИМА

Мјештани Врела нису заборавили своје јунаке и њихову жртву у протеклом рату, па је данас, на славу села, Светог архангела Гаврила служен помен-парастос и положени вијенци на спомен-обиљежју у дворишту…

26.07.2024 11:39

news
НИСУ ЗАБОРАВЉЕНИ: СЛУЖЕН ПОМЕН-ПАРАСТОС СТРАДАЛИМА У ОСЛОБОЂЕЊУ ЗБОРИШТА

„Традиција, част и служење српском роду преноси се са кољена на кољено. Да не би изгубили себе морамо чувати сјећање на борбу наших родитеља, дједова, предака…“, поручено је између осталог…

23.07.2024 12:47

news
МОЛИТВОМ И ПОЛАГАЊЕМ ВИЈЕНАЦА ПОРЕД СПОМЕНИКА ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ЛИЈЕШЋА

Служењем парастоса, паљењем свијећа и полагањем цвијећа поред спомен-обиљежја Лијешћани су данас одали почаст погинулим борацима Војске Републике Српске (ВРС) и обиљежили Дан ослобођења овог села у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.…

19.07.2024 13:23