+387 53 610 116

Вијести

Одржан колегијум Скупштине општине

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 16 Jula, 2021 у 08:03

img

За припрему 7. редовне сједнице Скупштине општине Брод, данас је одржан Колегијум. Усаглашено је да ће се сједница Скупштине општине (СО) одржати 29. јула. Чланови Колегијума су се данас изјаснили да ће се на сједници СО разматрати 31 тачка дневног реда.

Као значајне Одлуке, предсједник Скупштине општине Брод Александар Крушкоњић је издвојио Одлуку о додјели признања за 2021. годину и Одлуку о допуни аутобуских стајалишта која је припремљена на иницијативу грађана за насеље Нови Полој са око 80 дјеце узраста до 15 година чиме ће се уредити и превоз ових школараца.

На сједници је планирано разрјешење директора Дома здравља и Туристичке организације општине Брод као и именовање вршилаца дужности за ове двије функције као и Начелника одјељења привреде и друштвених дјелатности Општинске управе. За сједницу је припремљен и Извјештај о квалитети воде и водоснабдијевању за првих шест мјесеци ове године.

Предсједник Крушкоњић је додао да се и ова сједница СО одржава у амфитеатру Средњошколског центра „Никола Тесла“, а да ће се у салу зграде Поште вратити након скупштинске паузе у августу, ако мјере за спречавање ширења вируса COVID – 19 то дозволе.

Извор: Радио Брод

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19