Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржан колегијум Скупштине општине

За припрему 7. редовне сједнице Скупштине општине Брод, данас је одржан Колегијум. Усаглашено је да ће се сједница Скупштине општине (СО) одржати 29. јула. Чланови Колегијума су се данас изјаснили да ће се на сједници СО разматрати 31 тачка дневног реда.

Као значајне Одлуке, предсједник Скупштине општине Брод Александар Крушкоњић је издвојио Одлуку о додјели признања за 2021. годину и Одлуку о допуни аутобуских стајалишта која је припремљена на иницијативу грађана за насеље Нови Полој са око 80 дјеце узраста до 15 година чиме ће се уредити и превоз ових школараца.

На сједници је планирано разрјешење директора Дома здравља и Туристичке организације општине Брод као и именовање вршилаца дужности за ове двије функције као и Начелника одјељења привреде и друштвених дјелатности Општинске управе. За сједницу је припремљен и Извјештај о квалитети воде и водоснабдијевању за првих шест мјесеци ове године.

Предсједник Крушкоњић је додао да се и ова сједница СО одржава у амфитеатру Средњошколског центра „Никола Тесла“, а да ће се у салу зграде Поште вратити након скупштинске паузе у августу, ако мјере за спречавање ширења вируса COVID – 19 то дозволе.

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık