Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Начелник Видић пожелио добродошлицу дјеци с Космета

За дјеца с Косова и Метохије која бораве у породицама својих вршњака у Броду начелник општине Зоран Видић  данас је у Светосавском дому, при храму Покров пресвете Богородице, уприличио пријем и том прилико дјеци и њиховим наставницима пожелио угодан боравак у нашој општини, те им уручио пригодне поклоне.

Након посјете православном храму, Видић је истакао да је општина Брод и ове године  широм отворила врата  за шеснаесторо дјеце из Грачанице са Косова и Метохије, и настоји бити добар домаћин.

Изразио је наду да ће пријатељства која стекну оставити неизбрисив траг сјећања на посјету бродској општини и бити залог будућег дуготрајног братског пријатељства.

Ове године у Републици Српској борави око 450 дјеце са Косова и Метохије и њихових наставнике. Домаћини су породице из Брода, Приједора, Језера, Брчког, Прњавора, Требиња, Челинца, Шамца и Милићима.

Начелник Видић се захвалио свима који су помогли реализацију овог значајног пројекта који, према његовој оцјени, значи повезивање истог народа, вјере и сарадње образовних институција.

eskort eskişehir -

Personel Sağlık