+387 53 610 116

Вијести

КОМЕДИЈА „КАКО? … И ЗАШТО УБИТИ МУЖА?“ У СРИЈЕДУ ПРЕД БРОДСКОМ ПУБЛИКОМ

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 29 Marta, 2024 у 12:11

У амфитеатру Средњошколског центра „Никола Тесла“ у сриједу, 3. априла од 19:00 часова биће изведена представа „Како и зашто убити мужа?“.

Ријеч је о комедији редитеља Радомира Радета Вукотића који је режирао и врло посјећене представе „Брачни кабаре од А до Ш“ и „Весели маторци“.

Комедија о милион разлога зашто убити мужа, настала је након бурне реакције њежнијег пола на приручник ,,Како и зашто убити супругу”. Наиме, аутор овог дјела, италијански књижевник Антонио Амури оптужен је за мушки шовинизам, послије чега је услиједио и приручник намијењен дамама.

У овој урнебесној комедији жене ће успjети да открију на који тип мужа су осуђене, са подробним објашњењем понашања и маштовитим препорукама за уклањање. Ту ће се наћи различити типови супруга, од кућног мајстора, хипохондра, сексуалних манијака, размажених кретена ...

Представу је до сада играна на бројним позорницама широм региона, а духовито описани вербални окршаји у браку препуном трзавица насмијали су публику у свим дворанама.

Улогу супруга тумачи Пеђа Дамјановић, а женску страну испричаће глумица Наташа Аксентијевић, телевизијској публици препознатљива и као водитељка емисије „ДНК“.

Долазак београдских глумаца организује Туристичка организација општине Брод, а покровитељ је Општина Брод.

Цијена улазнице је 8,00 конвертибилних марака (КМ).

news
ЂОРЂЕ ЋЕРИЋ ЗА РАДИО БРОД: УВИЈЕК ТЕЖИМ КА ПОСТОЉУ

Најуспјешнији бродски атлетичар – рекреативац Ђорђе Ћерић који је три пута проглашен за најбољег спортисту општине Брод говорио је за Радио Брод о почецима, резултатима и циљевима које је себи…

17.04.2024 10:44

news
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУ КАНДИДАТА У САВЈЕТОДАВНИ ОДБОР

Рок за подношење пријава кандидата продужава се до 19.04.2024. године.

17.04.2024 09:20

news
ГРАДСКИ ПАРК ДОБИО ЗИП ЛАЈН И ДОДАТНЕ САДРЖАЈЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Од прошле недјеље у Градском парку у Броду дјеца узраста од седам до 14 година могу да уживају у новом садржају. Ријеч је о двије линије зип лајна и адреналинском…

16.04.2024 09:51