+387 53 610 116

Вијести

КМФ БРОД ОБЕЗБИЈЕДИО ПЛАСМАН У ПРВУ ЛИГУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 9 Aprila, 2024 у 22:13

Клуб малог фудбала Брод вечерас је на домаћем терену савладао екупу „Викторија“ из Рибника резултатом 10:6 и тиме обезбиједио пролазак у Прву лигу Републике Српске.

Премда је резултат на полувремену био 2:6 у корист гостију, Брођани се нису предавали, па су у другом дијелу утакмице показали велику борбеност, али су и навијачи са трибина одлично одиграли своју улогу.

"Прије свега, велико хвала публици која је дошла да нас бодри у овако огромном броју. Нисам очекивао да ће оволико људи доћи у дворану, број навијача је феноменалан и дали су нам огромну подршку", казао је Бојан Петрић, тренер и играч КМФ Брод.

Домаћи футсалери су ношени атмосфером Спорско-културном центру у само неколико минута стигли предност, а након тога и повели.

"Без подршке не бисмо могли да преокренемо резултат. Утакмица је кренула у корист гостију који су је боље отворили. Чак су водили са четири гола предности на полувремену, али једноставно, нисмо падали. Играли смо своју игру да стигнемо резултат гдје смо ишли гол по гол и успјели смо да се вратимо 'из мрвих'уз сјајну подршку", додао је Петрић.

Сваки добар потез, сваку шансу, те сваку лопту у мрежи противника публика је испратила аплаузом и овацијама.  

"Ми се нисмо предавали, а они су нас дизали сваког секунда све више и више и мислим да Брод заслужује ову Прву лигу. Сјајан је осјећај поред овакве публике да се уђе у Прву лигу", закључио је Бојан.

И противнички тим је вечерас у бродском Дому спортова имао своје навијаче. Премда су остали разочарани резултатом, свјесни су да је побједа домаћина сасвим заслужена.

„Сјајна је прва утакмица била, такође и друга. Дошли смо у Брод са великим ентузијазмом. Стварно, пуна је дворана била. Свака част вашим навијачима и атмосфери што сте овдје створили“, каже Саша, навијач из Рибника и додаје:

„Стварно смо имали осјећај као да смо на неком великом стадиону. Честитам Броду на пласману у Прву лигу и сву срећу им желим у наставку такмичења".

Футсалери су вечерас показали велику борбеност, а успјеху, како сами кажу допринијела атмосфера коју су направили навијачи, бубњеви, мегафон и на крају бакљада.

news
ВРЕЉАНИ ОДАЛИ ПОЧАСТ СВОЈИМ ХЕРОЈИМА

Мјештани Врела нису заборавили своје јунаке и њихову жртву у протеклом рату, па је данас, на славу села, Светог архангела Гаврила служен помен-парастос и положени вијенци на спомен-обиљежју у дворишту…

26.07.2024 11:39

news
НИСУ ЗАБОРАВЉЕНИ: СЛУЖЕН ПОМЕН-ПАРАСТОС СТРАДАЛИМА У ОСЛОБОЂЕЊУ ЗБОРИШТА

„Традиција, част и служење српском роду преноси се са кољена на кољено. Да не би изгубили себе морамо чувати сјећање на борбу наших родитеља, дједова, предака…“, поручено је између осталог…

23.07.2024 12:47

news
МОЛИТВОМ И ПОЛАГАЊЕМ ВИЈЕНАЦА ПОРЕД СПОМЕНИКА ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ЛИЈЕШЋА

Служењем парастоса, паљењем свијећа и полагањем цвијећа поред спомен-обиљежја Лијешћани су данас одали почаст погинулим борацима Војске Републике Српске (ВРС) и обиљежили Дан ослобођења овог села у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.…

19.07.2024 13:23