+387 53 610 116

Вијести

Из СШЦ „Никола Тесла“ свечано је испраћена још једна генерација матураната

Аутор: Radio Brod | Ажурирано: 11 Juna, 2021 у 14:19

img

Додјелом диплома ученицима вуковцима и проглашењем ученика генерације у СШЦ „Никола Тесла“ свечано је завршена  2020/2021 школска година.

Захваљујући одлуци Републичког и Општинског штаба о попуштању епидемиолошких мјера, организована је свечана додјела диплома ученицима матурантима. Проглашени су вуковци и ученици генерације, најбољи од најбољих.

Ведран Топић, вуковац је и ученик генерације за нијансу бољи од своје школске другарице Анђеле Спасојевић, која је такође носилац дипломе „Вук Караџић“. И једно и друго за животни пут бирају фармацију.

За ученик генерације трогодишњих занимања изабран је Радован Ђурић који такође планира да настави школовање у Новом Саду.

Испратити матуранте из школе у којој су провели три или четири године, за све нас је и срећан и тужан тренутак, рекла је Драгица Ивановић директорица средње школе те додала да је ово генерација која ће сигурно изњедрити велики број добрих и успјешних  људи.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22