+387 53 610 116

Вијести

Из СШЦ „Никола Тесла“ свечано је испраћена још једна генерација матураната

Аутор: admin | Ажурирано: 11 Juna, 2021 у 14:19

Додјелом диплома ученицима вуковцима и проглашењем ученика генерације у СШЦ „Никола Тесла“ свечано је завршена  2020/2021 школска година.

Захваљујући одлуци Републичког и Општинског штаба о попуштању епидемиолошких мјера, организована је свечана додјела диплома ученицима матурантима. Проглашени су вуковци и ученици генерације, најбољи од најбољих.

Ведран Топић, вуковац је и ученик генерације за нијансу бољи од своје школске другарице Анђеле Спасојевић, која је такође носилац дипломе „Вук Караџић“. И једно и друго за животни пут бирају фармацију.

За ученик генерације трогодишњих занимања изабран је Радован Ђурић који такође планира да настави школовање у Новом Саду.

Испратити матуранте из школе у којој су провели три или четири године, за све нас је и срећан и тужан тренутак, рекла је Драгица Ивановић директорица средње школе те додала да је ово генерација која ће сигурно изњедрити велики број добрих и успјешних  људи.

news
ПОТПИСАНИ УГОВОРИ СА КОРИСНИЦИМА ПРЕДУЗЕТНИЧКОГ ФОНДА

Данас су у сали за састанке Општине Брод потписани уговори са троје корисника Предузетничког фонда у оквиру USAID/INSPIRE пројекта који су заједно реализовали Општина Брод и Агенцијa САД за међународни…

19.04.2024 13:47

news
ОБИЉЕЖЕНО 79 ГОДИНА ОД ОСЛОБОЂЕЊА БРОДА У ДРУГОМ СВЈЕТСКОМ РАТУ

Полагањем вијенаца и цвијећа на Спомен-костурницу жртвама фашистичког терора и спомен-плочу убијеним Јеврејима данас је у Броду обиљежено 79 година од ослобођења општине у Другом свјетском рату. Молитву страдалим Јеврејима…

19.04.2024 12:02

news
РАСПИСАН НОВИ ПОЗИВ ЗА ПРОЈЕКТЕ И МИКРОБИЗНИСЕ МЛАДИХ БРОЂАНА

Омладинска банка Брод и Фондација „Мозаик“ су у сарадњи са Општином Брод данас расписали нови позив за пројекте и микробизнисе неформалних група младих. Ријеч је о другом позиву ове године…

18.04.2024 10:26