+387 53 610 116

Вијести

ДЕЛЕГАЦИЈА БРОДА НА СВЕЧАНОСТИ ПОВОДОМ ДАНА ОПШТИНЕ БОРОВО

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 25 Maja, 2023 у 08:50

img

Делегација општине Брод, на позив начелника општине Борово Зорана Баћановића, посјетила је Борово у Хрватској. Брођани су уз многобројне госте, присуствовали и свечаној сједници Скупштине општине којом је обиљежен 22. мај, Дан општине Борово.

Вања Николић шеф кабинета начелника општине Брод истакао је да Брод и Борово имају пријатељство дуже од деценије. Дружења и посјећивања његују Завичајно удружење Срба Озрена и Посавине из Борова и Српско спортско удружење „Пријатељи“ из Брода. Такође, сваке године делегација из Борова обрадује поклонима штићенике удружења Корак наде.

"Била је ово прилика да са надлежнима у општини Борово разговарамо о заједничком аплицирању на пројекте Европске уније као прекогранична сарадња БиХ и Хрватске за инфраструктуру односно за заштиту од поплава и уређења каналске мреже. Наравно у свему овоме они за партнера најозбиљније рачунају на општину Брод" навео је Николић нагласивши да ће сарадња ове двије локалне заједнице бити настављена и у будућем периоду.

news
РЕСЕРТИФИКАЦИЈА „ПОВОЉНОГ ПОСЛОВНОГ ОКРУЖЕЊА“

Посједовање БФЦ сертификата, домаћим и страним инвеститорима, јасно указује да локална заједница спада у ред оних са повољним пословним окружењем, односно да је у економском и правном смислу сигурна за…

02.10.2023 06:28

news
УСПЈЕШНО СПРОВЕДЕНА АКЦИЈА: ПРИКУПЉЕНО 74 ДОЗЕ КРВИ

У петак 29. септембра је одржана трећа овогодишња акција добровољног даривања крви (ДДК). Овом активношћу започело је обиљежавање „Октобарских свечаности слободе Брод 2023“.

02.10.2023 06:21

news
ПРОГРАМ ОДРЖАВАЊА "ОКТОБАРСКИХ СВЕЧАНОСТИ СЛОБОДЕ"

Поводом предстојећих значајних датума општине Брод, позивамо све грађане, свих узраста, да се учешћем у одабраним активностима, придруже обиљежавању и прослави овогодишњих “Октобарских свечаности слободе”. Р/Б Назив манифестације Вријеме одржавања…

29.09.2023 06:22