+387 53 610 116

Вијести

„ДВОРАЦ БЕЈИЋ“ ИЗ УСОРЕ ПОБЈЕДНИК 43. ПОНОЋНОГ ТУРНИРА

Аутор: Зорица Кнежевић | Ажурирано: 1 Februara, 2022 у 11:03

img

Тродневна ревија малог фудбала која је у Броду одржана 28, 29 и 30. јануара 2022. године, завршена је побједом тима „Дворац Бејић“ из Усоре који је у финалу, резултатом 8:4 савладао екипу „Футсал Доборовци“ из Грачанице. Поред побједничког пехара првом тиму је припала и новчана награда од 6.000 марака, док је другом финалисти уручена награда у износу од 1.500 КМ.

За набољег играча у сенорској конкуренцији проглашен је Сеад Буљубашић (Дворац Бејић), најефикаснији стрелац турнира био је Самир Исановић такође из екипе освајача турнира, док је епитет најбољег чувара мреже понио Јасмин Ракић (Футсал Доборовци).

Задовољан оним што је овогодишња манифестација приуштила био је и начелник општине Брод Зоран Видић: „Прошле године организацију је омела епидемија узрокована корона вирусом, имали смо четири екипе. Ове године  смо се одважили и успјешно организовали овај велики спортски догађај. Огромно богатство турнира је велика посјећеност, посебно младих којима смо бесплатно уручили улазнице. У односу на претходне године искорак је свакако и приказани квалитет футсала који константно напредује“, рекао је Видић.

Допринос доброј организацији смотре фудбала дао је и познати фудбалски ас Бојан Петрић, као  комесар такмичења: „Задовољан сам у потпуности. Имали смо екипе из Србије, Хрватске, Словеније, из цијеле БиХ. Морало је бити добро, а било је одлично“.

Задовољство 43. издањем Поноћног турнира показао је и директор Туристичке организације општине Брод Горан Вукојевић: „Турнир се одржавао и за вријеме рата и сигурно је да има свијетлу будућност. Драго ми је што је међу посјетиоцима било много дјеце која су, вјерујем, понијела лијепе утиске са ове спортске приредбе и надам се да ће једног дана заиграти на паркету велике дворане спортског центра“.

На турниру који је одржан у организацији Туристичке организације а под покровитељатвом општине Брод, у сениорској конкуренцији учешће су узеле 32 екипе сениора, осам кадетских и по шест ветерана и пионира.

ПЛАСМАН:

Пионири: 1. Антон Пар

                    2. Студио Маријо (Брод)

Кадети: 1. МБ Моторс (Дервента)

                2. Бабићи (Живинице)

Ветерани: 1. Српско спортско удружење Пријатељи (Брод)

                    2. Футсал Доборовци (Грачаница)

Сениори: 1. Дворац Бејић (Усора)

                   2. Футсал Доборовци (Грачаница)                                                

Репортажу о амбијенту и утисцима са поноћног турнира можете погледати на страници Радио Брода која је извор ове новости.  

Побједничка екипа "Дворац Бејић"
Другопласирана екипа "Футсал Доборовци"

news
ПРИВРЕДНИ САВЈЕТ РАЗМАТРАО ПРИЈЕДЛОГ БУЏЕТА ОПШТИНЕ

У уторак 5. децембра одржана је редовнa сједница Привредног савјета општине Брод.

06.12.2023 11:16

news
СЈЕДНИЦА СКУПШТИНЕ 15. ДЕЦЕМБРА

Поред Буџета за наредну годину, на одборничким клупама ће се наћи још низ веома важних тачака попут продаје земљишта у улици Крајишких бригада намјењеног за изградњу пословног комплекса

04.12.2023 12:47

news
КВАР НА СИСТЕМУ ДАЉИНСКОГ ГРИЈАЊА

Из ЈКП “Ковод” Брод је стигло обавјештење о привременом прекиду гријања корисника који су везани за топлотну станицу у Спортском центру. Данас се десио квар на топлотној станици која грије…

30.11.2023 13:19