Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ГЕНЕРАЛНИ КОНЗУЛ РХ У ЗВАНИЧНОЈ ПОСЈЕТИ БРОДУ

Генерални конзул Хрватске у Бањалуци Зоран Пиличић посјетио је 22.11.2021. године општину Брод. Током састанка са начелником ове општине Зораном Видићем, разговарано је о могућностима побољшања стандарда живота грађана Брода кроз прекограничну сарадњу са Славонским Бродом и Бродско-посавком жупанијом.

Конзул Пиличић је рекао да треба тражити обострани интерес, Бродa и Славонског Брода и Жупаније, како би се реализовали одређени пројекти. Истакао је потребу грађана за изналажењем „могућност олакшања међусобне комуникације, промета и свега осталог“.

Руководство општине Брод увелико ради на успостављању контаката за пројекте од интереса за ову општину. Начелник општине Зоран Видић је навео да  данашњи састанак представља наставак разговора са Генералним конзулом који је започела раније општинска администрација, те истакао наду да ће наредне године доћи до одређених помака на реализацији конкретних пројеката на подручју Брода.

Генерални конзул Хрватске у Бањалуци Зоран Пиличић са начелником општине Брод Зораном Видићем разговарао је о пројектима прекограничне сарадње

Извор: Радио Брод

eskort eskişehir -

Personel Sağlık