+387 53 610 116

Вијести

БРОДСКИ СОКОЛОВИ СЕ САСТАЈУ 19. МАЈА, А ПРИПРЕМЕ ЗА ЈУБИЛАРНЕ ИГРЕ СЕ ПРИВОДЕ КРАЈУ

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 14 Maja, 2024 у 10:57

„Жељин“ стадион у Тулеку у нед‌јељу, 19. маја биће терен на коме ће се одржати 30. по реду Соколске игре чији су овогодишњи домаћини Соколска чета Тулек.

Тим поводом старјешина Српског соколског друштва „Вучјак“ Брод Зоран Видић и Здравко Ненадић, старјешина Соколске чете Тулек обишли су терене и сазвали састанак представника свих 12 чета.

„Свих 12 чета се одазвало позиву на састанак и могу да кажем да ће сви и учествовати у недјељу на Соколским играма. Мислим да је састанак био конструктиван јер су представници свих чета изнијели своје приједлоге за унапријеђење самих Игара и самог одвијања такмичења. Вјерујем да ће све проћи у реду и да ће одзив бити добар, како такмичара, тако и грађана“, казао је старјешина Српског соколског друштва „Вучјак“ Зоран Видић.

На састанку коме су присуствовали представници свих чета још једном су усаглашена правила и извршени посљедњи договори пред такмичење.

„Припреме за одржавање овогодишњих Соколских игара гд‌је је домаћин соколска чета Тулек теку добро и у правом смјеру. Захваљујем се свим четама које су се толико ангажовале, а то видимо и вечерас на стадиону „Жеље“ у Тулеку“, истакао је Видић.

Старјешина SSD „Вучјак“ је позвао све наше суграђане у недјељу на „Жељин“ стадион, а учесницима пожелио срећу и успјех.

„Позивам све грађане општине Брод да дођу, да присуствују, да подрже све такмичаре. Наравно, позивам све да дођу и на помен парастос погинулим борцима Мјесне заједнице Тулек који ће се одржати у 12 часова. Свим учесницима желим успјех у такмичењу, а нека најбољи побиједи!", закључио је Видић. 

news
ЗАЈЕДНИЧКИМ ПРОЈЕКТОМ ОПШТИНЕ БРОД И ГРАДА ДЕРВЕНТА 40 ДОМАЋИНСТАВА ДОБИЛО ПИТКУ ВОДУ

Мјештани Доњег Вишњика од прије неколико дана и званично имају могућност прикључка на водоводну мрежу. Изградњом крака од око осам километара питка вода је доведена до 40 домаћинстава. Ријеч је…

29.05.2024 09:49

news
ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ФИНАНСИРАЊЕ БИЗНИСА МАРГИНАЛИЗОВАНИХ ГРУПА ЖЕНА

Општина Брод расписала је Јавни позив за финансирање бизниса маргинализованих група жена за дод‌јелу бесповратних средстава из средстава Фонда за предузетништво маргинализованих група жена насталог удруженим средствима из буџета општине…

24.05.2024 11:16

news
НАЦРТ СТРАТЕГИЈЕ РАЗВОЈА ОПШТИНЕ БРОД ЗА ПЕРИОД ОД 2022.-2028. ГОДИНЕ

Скупштина општине Брод је на 38. редовној сједници одржаној у сриједу, 22. мај 2024. године усвојила Нацрт Стратегије развоја општине Брод за период 2022.-2028. година. Нацрт можете преузети на овом…

23.05.2024 11:41