+387 53 610 116

Вијести

БОЈАН ПЕТРИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОФС БРОД

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 16 Marta, 2024 у 09:30

На Изборној сједници Општинског фудбалског савеза (ОФС) Брод која је прошлог четвртка одржана у Атрију Спортско-културног центра у Броду, Бојан Петрић је изабран за новог предсједника ове организације.

Сједници су присуствовали представници Омладинског фудбалског клуба (ОФК) Полет 1926, Фудбалског клуба (ФК) Задругар из Сијековца, Фудбалског клуба (ФК) Збориште из Зборишта, Фудбалског клуба (ФК) Лијешће из Лијешћа, те представници Клуба малог фудбала (КМФ) Брод.

Петрић, који је добио једногласну подршку свих 11 делегата захвалио се на указаном повјерењу, те нагласио да је спреман да заједно са тимом људи са којима сарађује уложи велике напоре како би се бродски клубови што боље позиционирали на фудбалској сцени Републике Српске (РС).

„Слиједи нам један радан период, период гдје ћемо својим залагањем да покушамо да што више поправимо услове свих клубова Општинског фудбалског савеза Брод“, изјавио је Бојан Петрић.

Он је нагласио да бродски Фудбалски савез пружа безрезервну подршку предсједнику Подручног фудбалског савеза (ПФС) Добој Мирославу Кршићу, као и предсједнику Фудбалског савеза РС (ФС РС) и Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ) Вици Зељковићу.

Присутни делегати су за потпредсједника Општинског фудбалског савеза Брод изабрали Николу Миличића.

news
ЂОРЂЕ ЋЕРИЋ ЗА РАДИО БРОД: УВИЈЕК ТЕЖИМ КА ПОСТОЉУ

Најуспјешнији бродски атлетичар – рекреативац Ђорђе Ћерић који је три пута проглашен за најбољег спортисту општине Брод говорио је за Радио Брод о почецима, резултатима и циљевима које је себи…

17.04.2024 10:44

news
ПРОДУЖЕН РОК ЗА ПРИЈАВУ КАНДИДАТА У САВЈЕТОДАВНИ ОДБОР

Рок за подношење пријава кандидата продужава се до 19.04.2024. године.

17.04.2024 09:20

news
ГРАДСКИ ПАРК ДОБИО ЗИП ЛАЈН И ДОДАТНЕ САДРЖАЈЕ ЗА НАЈМЛАЂЕ

Од прошле недјеље у Градском парку у Броду дјеца узраста од седам до 14 година могу да уживају у новом садржају. Ријеч је о двије линије зип лајна и адреналинском…

16.04.2024 09:51