+387 53 610 116

Вијести

БОЈАН ПЕТРИЋ ИЗАБРАН ЗА ПРЕДСЈЕДНИКА ОФС БРОД

Аутор: Maja Mitrović | Ажурирано: 16 Marta, 2024 у 09:30

На Изборној сједници Општинског фудбалског савеза (ОФС) Брод која је прошлог четвртка одржана у Атрију Спортско-културног центра у Броду, Бојан Петрић је изабран за новог предсједника ове организације.

Сједници су присуствовали представници Омладинског фудбалског клуба (ОФК) Полет 1926, Фудбалског клуба (ФК) Задругар из Сијековца, Фудбалског клуба (ФК) Збориште из Зборишта, Фудбалског клуба (ФК) Лијешће из Лијешћа, те представници Клуба малог фудбала (КМФ) Брод.

Петрић, који је добио једногласну подршку свих 11 делегата захвалио се на указаном повјерењу, те нагласио да је спреман да заједно са тимом људи са којима сарађује уложи велике напоре како би се бродски клубови што боље позиционирали на фудбалској сцени Републике Српске (РС).

„Слиједи нам један радан период, период гдје ћемо својим залагањем да покушамо да што више поправимо услове свих клубова Општинског фудбалског савеза Брод“, изјавио је Бојан Петрић.

Он је нагласио да бродски Фудбалски савез пружа безрезервну подршку предсједнику Подручног фудбалског савеза (ПФС) Добој Мирославу Кршићу, као и предсједнику Фудбалског савеза РС (ФС РС) и Фудбалског савеза Босне и Херцеговине (ФС БиХ) Вици Зељковићу.

Присутни делегати су за потпредсједника Општинског фудбалског савеза Брод изабрали Николу Миличића.

news
ВРЕЉАНИ ОДАЛИ ПОЧАСТ СВОЈИМ ХЕРОЈИМА

Мјештани Врела нису заборавили своје јунаке и њихову жртву у протеклом рату, па је данас, на славу села, Светог архангела Гаврила служен помен-парастос и положени вијенци на спомен-обиљежју у дворишту…

26.07.2024 11:39

news
НИСУ ЗАБОРАВЉЕНИ: СЛУЖЕН ПОМЕН-ПАРАСТОС СТРАДАЛИМА У ОСЛОБОЂЕЊУ ЗБОРИШТА

„Традиција, част и служење српском роду преноси се са кољена на кољено. Да не би изгубили себе морамо чувати сјећање на борбу наших родитеља, дједова, предака…“, поручено је између осталог…

23.07.2024 12:47

news
МОЛИТВОМ И ПОЛАГАЊЕМ ВИЈЕНАЦА ПОРЕД СПОМЕНИКА ПОГИНУЛИМ БОРЦИМА ОБИЉЕЖЕН ДАН ОСЛОБОЂЕЊА ЛИЈЕШЋА

Служењем парастоса, паљењем свијећа и полагањем цвијећа поред спомен-обиљежја Лијешћани су данас одали почаст погинулим борацима Војске Републике Српске (ВРС) и обиљежили Дан ослобођења овог села у протеклом Одбрамбено-отаџбинском рату.…

19.07.2024 13:23