БРОД, 15. МАРТА – Аикидо Самоодбрана „Брод“ данас је у амфитеатру СШЦ „Никола Тесла“ динамичним и атрактивним наступом обиљежио десетогодишњицу свог постојања.

Главни тренер Аикидo клуба у Броду, Небојша Ћерић рекао је да су овом културно-спортском манифестацијом „Покажи шта знаш у позоришту, а не на улици“ прославили десетогодишњицу постојања и уједно показали грађанима  шта су урадили за 10 година рада.

„Жељели смо приказати кроз свој вечерашњи наступ  шта ми заправо радимо, желимо бити позитиван примјер овој дјеци“, рекао је Ћерић, додавши да је управо због тога ова манифестација и добила име „Покажи шта знаш у позоришту, а не на улици“.

Захваливши се начелнику Јовичићу на подршци у организацији, Ћерић је истакао да Аикидо  Самоодбрана „Брод“ данас броји око 80 активних чланова, те додао да је  школу Аикидоа похађало преко 100 дјеце од којих је 80 и даље активно.

Након што су представили древну вјештину самоодбране, Аикидо Клуб Самоодбране додијелио  је признања свима који су несебично подржали рад овог успјешног Клуба.

За несебичну подршку Општине Брод, признање је добио и начелник општине Брод, Илија Јовичић.

Подсјетимо се, на отвореном Првенству Републике Српске  2016. године за дјецу узраста до 16 година, Брођани Аикидо Клуба освојили су 22 медаље и пехар.

ai

ai1

ai3