Данас у 11 часова у Борачкој организацији Брод организован је пријем за станаре Борачке зграде. Заједница етажних власника (ЗЕВ) ове зграде сваке године посјећује Борачку организацију у љетним мјесецима и разговарају о заједничким темама.

 

Пријему и дружењу са станарима је присуствовао и начелник општине Илија Јовичић. Обраћајући се присутнима, начелник Јовичић је рекао да су врата Општинске управе увијек отворена за рјешавање питања и проблема борачке популације.

 

У свом обраћању предсједник ЗЕВ-а Горан Мичија је поменуо добар однос са локалном управом и Борачком организацијом и уручио поклон Борачкој организацији, припремљен од станара Борачке зграде. Такође, напоменуо је и да су станари зграде освојили прву награду за најуређенији улаз ЗЕВ-а.

 

Борачка зграда са 23 стана је изграђена 2009. године као дио Програма за стамбено збрињавање породица погинулих бораца и ратних војних инвалида. Општина Брод је учествовала у пројекту са подршком Борачкој организацији, обезбјеђењу земљишта, урбанистичко-техничких услова и припреми докумената за откуп станарског права.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA